Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας σας προσκαλεί στην Ετήσια Οµιλία της Εταιρίας
"Γ. Μαρίνος - Ι. Παπασταµατίου"
Η οµιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Δρ. Μιχάλη Δερµιτζάκη
Οµότιµο Καθηγητή του Τµήµατος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών µε θέµα:
Αιγαίο: Το Αρχιπέλαγος που δεν επισκέφθηκε ο Δαρβίνος
Η οµιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/1/2010
στις 19:00 στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48)

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

Ένωση Εκπαιδευτικών Γεωλογίας
Βοσπόρου 89-91, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54454
Πληροφορίες: Ιωαννίδης Ν. (6972296800)
Κατριβάνος Ε. (6977001756) ekatriva@geo.auth.gr

Θεσσαλονίκη, 28/12/2009
Αριθ. Πρωτ.: 8
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Η Ένωση Εκπαιδευτικών Γεωλογίας, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Γεωλογίας Α.Π.Θ., διοργανώνει στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο, στην αλάνα του γηπέδου της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη (στις 24/01/2010 - ημέρα Κυριακή και ώρα 9 π.μ.), επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Η ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».
Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει τις ομιλίες των κ.κ. Σ. Παυλίδη, καθηγητή και Προέδρου του Τμήματος Γεωλογίας Α.Π.Θ., Ε. Σκορδύλη, αν. καθηγητή σεισμολογίας του Τμήματος Γεωλογίας Α.Π.Θ., Λ. Χατζηλαζαρίδη, Δρ. γεωλόγου και σχολικού συμβούλου ΠΕ04 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δυτικής Μακεδονίας, Α. Στάη, Δρ. γεωλόγου, εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ζ. Αγγελίδη, Δρ. γεωλόγου, υπεύθυνου του Κ.Π.Ε. Κορδελιού. Σ’ αυτούς που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της ημερίδας θα χορηγηθεί βεβαίωση.
Μετά το πέρας της ημερίδας (μετά τις 2 μ.μ.) και στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει γενική συνέλευση και εκλογή Δ.Σ., σύμφωνα με τα ισχύοντα στο καταστατικό της Ένωσης. Σχετικά με τις αρχαιρεσίες θα θέλαμε να τονίσουμε τα ακόλουθα:
Α) Η υποβολή υποψηφιοτήτων για το πενταμελές Δ.Σ. θα πρέπει να έχει γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 08/01/2010, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία είτε ηλεκτρονικά μέσω mail.
Β) Γι’ αυτούς που δεν θα μπορέσουν να παρευρίσκονται στην εκλογική διαδικασία, έχει προβλεφθεί ο τρόπος που θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω του ταχυδρομείου.
Γ) Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με το νέο έτος, όπου θα προβλέπονται όλες οι λεπτομέρειες.
Δ) Η καλοπιστία και η καλή διάθεση είναι δεδομένη απ’ όλους. Ας την πλαισιώσουμε και με την ενεργή μας συμμετοχή όλες αυτές τις ημέρες των εορτών ώστε να μεγεθύνουμε τον κύκλο των συναδέλφων γεωλόγων που ενδιαφέρονται για την Ένωσή μας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, απορία κτλ., μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Για το προσωρινό Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Ιωαννίδης Νικόλαος Κατριβάνος Εμμανουήλ
Δρ. Γεωλόγος Γεωλόγος M.Sc.